15. elokuuta 2017

Turku ja Aurafest 2017

Haaa, se on takanapäin! Turku ja Aurafest. Reissu teki hyvää ja festarit oli hyvät, mutta muutamia ikäviä asioita olisi voinut jättää kokonaan pois vaikkei se kaikki minusta itsestäni ollutkaan kiinni.


 Lauantai-aamuna piti herätä aamulla todella aikaisin verrattuna siihen, miten en todellakaan normaalisti ole mikään aamuvirkku! Pikasuihkuun, nassu kuntoon ja loput tavarat kasaan. Sitten kohti rautatieasemaa ja junaan, joka oli Turussa puoli kahdentoista aikaan. Oli jälleen kerran vaikeaa suunnistaa, mutta onneksi taksin avulla pääsi kätevästi festaripaikalle.










Festareiden jälkeen syömään ja sen jälkeen iskikin niin kamala päänsärky ja sen seurauksena paha olo, johon oli pakko ottaa sumatriptaania sisältävä piikki. Sitten pitikin vaan kulutella aikaa ja tarkoituksena oli lähteä seuraavana aamuna Helsinkiin junalla, joka olisi ollut perillä puoli yhdentoista aikaan. Kunto kuitenkaan riittänyt kipeän olon takia, joten oli pakko valita vaihtoehdoksi bussi joka oli jo aamulla Helsingissä. Mä niin vihaan näitä päänsärkyjä! Aina pilaa jotakin. Ei väliä että junalippu meni hukkaan, sillä se tunne kun pääsi kuumaan suihkuun ja nukkumaan! Loukkaavaa oli se, että kivut olivat niin kovat etten meinannut päästä mihinkään ottamaan RESEPTILÄÄKETTÄNI, sillä mun luultiin olevan niin kovassa kännissä :D Jälkeenpäin pystyn jo nauramaan tälle, mutta sillä hetkellä oli nauru kaukana ja itku herkässä.
Tänään käytiin Lumon kanssa sen budjetille pidemmällä lenkillä ja reppana oli aivan väsynyt :D Kävely teki itsellenikin hyvää ja siitä pitäisi taas saada aktiivisempi tapa. Oon myös pitänyt jonkin aikaa lääkkeistä taukoa mikä osoittautui huonoksi vaihtoehdoksi. Huomaan, että taas ovat ilkeät piirteet alkaneet nostaa päätään ja toisinaan todellisuudentaju on hämärtynyt. Oon niin monesti tehnyt tän virheen, että kun olo alkaa tuntua paremmalta niin en koe tarvitsevani lääkkeitä. Nyt kuitenkin jatkan niillä ja luotan siihen, että asiat alkavat mennä jälleen parempaan suuntaan :) Joskus vaan pelottaa, että menettää hallinnan elämästään ja joutuu morkkistella tekemiään asioita ihan ilman alkoholiakin. Parempi vaan päästä kokonaan myrkyllisistä ihmisistä eroon. Tästä piti tulla parempi avautuminen, mutta nyt mä en kertakaikkiaan vaan jaksa :D

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, ai että! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti