9. elokuuta 2017

One day or day one. You decide.

Nyt on itse festarilippukin hankittu Turkuun menoa ja Aurafestiä varten, jeij! Reissu muualle näiltä tutuilta kulmilta tuntuu mukavalle vaikka onkin pieni jännitys päällä. Tää on sellainen reissu joka on ollut ajatuksen tasolla jonkin aikaa, mutta tänään se vasta alkoi muuttua todelliseksi, kun kaikki liput on valmiina :) Oon täpinöissäni vaikka paluuaamuna oon varmasti taas aivan raato!


Tää reissu tulee myös olemaan pienimuotoinen askel muutokseen, sillä aion sen jälkeen keskittyä aika täysillä ihan vaan normaaliin arkeen, tyttäreeni ja lemmikkeihini. En aio suunnitella enempää puuhaa, sillä tää reissu tulee riittämään taas hetkeksi aikaa ja käytiin viime viikonloppuna äiskänkin kanssa huvittelemassa ennen kuin hänellä oli maanantaina ensimmäinen sytostaattihoito. Hän sai rajuina jälkioireina mm. pahoinvointia ja oksentelua, onneksi nyt jo alkaa olla parempana!Aion jättää alkoholin nyt joksikin aikaa kokonaan pois ettei edes sitä paria siivousdrinksua yms :D Myös tupakan lopettaminen täytyy ottaa tosissaan tavoitteisiin, sillä siitä ei hyödy yhtään mitään ja myös tupakkamorkkista voi oikeasti kokea, ainakin minä! Yksi pieni, mutta hyödyllinen tavoite olisi myös lopettaa tuo inhottava jatkuva puhelimen räplääminen, sillä se on ketuttava pakkomielle. Aina täytyy sitä vilkuilla vaikka tietäisi ettei ole tullut mitään tärkeitä viestejä yms. Muutenkaan en voi muiden seurassa sietää, että toinen/toiset ovat koko ajan puhelimet kädessä, jos haluaisi oikeasti keskustellakin ja vastaus on: "Ai mitä?"


Toiset lähtee ja toiset jää mitä mieltä he ovatkaan mun kaikista tulevista niin pienistä kuin isoistakin päätöksistä. Nyt vaan reissua odotellen ja leväten ennen sitä! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti