24. helmikuuta 2018

Kylpyhuoneremontin edistyminen, vegaanituotteiden maistelua ja muuta tilannekatsausta

Tällä viikolla se sitten alkoi eli kylpyhuoneen alustava remontti! Maanantaina tosin oli omia kiireitä, joten sen vuoksi ilmoitin että vasta tiistaina saa aloittaa. Tulipahan maanantaina ainakin pyörähdettyä pitkästä aikaa keskustassa :D Alempana kuva entisestä lattiasta sekä siitä millainen se on nyt ennen kuin saa uuden maton! Kyllä on ollut orpo olo, kun ei ole päässyt joka päivä peseytymään. Tänään kävin peseytymässä aivan kunnolla ja kyllä sitä suihkua vaan oppi arvostamaan aivan eri tavalla. Käyn yleensä myös kännissä ollessani suihkussa, sillä en halua tinkiä siitä mikään päivä! :D Nyt on hiukan huono juttu, kun vanhuskoira Lumo on tottunut käymään tarpeillaan vessassa, kun ei rakko enää pidä kuten nuorella koiralla niin ei pääse sinne tekemään tämän remontin takia. Jotenkin sitä silti vaan ollaan tässäkin asiassa selvitty! Ensi viikolla pitäisi jonkun tulla tekemään kosteusmittaukset ja sitten alkaa lattian kuivatus. Eipä toteutunut alkuperäisin tiedoin, että piti olla tällä viikolla valmis. Hahah! On kyllä aivan ymmärrettävää, kun ei edesmennyt isäni antanut tehdä minkäänlaista remonttia kylpyhuoneeseen. Paljon olisi asioita hoidettavana, mutta olen siirtänyt menoja sillä en halua eläinten jäävän yksin kotiin remontin aikana. En vaan luota, etteivätkö kissat keksisi jonkin ratkaisun päästä "toiselle puolelle" ja kauhukuvat vaan vilisevät päässä, että karkaisivat ovesta ulos kun se käy jatkuvasti kiitos remontin yms. Kyllä varmaan mummokoirakin pitäisi sellaisen räksytyksen, kun tänne jotakin vieraita ukkoja pyrkisi :D














Synttäritkin olivat ja menivät, kyllä paras lahja oli nähdä parasta ystävää ja viettää muutenkin synttäreitä ihan pienellä porukalla <3 Tulin vaan tietysti kipeäksi synttäreiden kunniaksi niin en jaksanut iltaa viettää, kuten normaalisti olisin jaksanut. Möks!






En muuten edes muista, että milloin viimeksi olisin lukenut kirjoja jos ei lasketa näitä paria kirjaa mitkä luin muutamassa päivässä! Kyseessä siis Cheekistä eli Jare Tiihosesta ja JVG:stä eli Jare Brandista ja Ville Gallesta kertovat kirjat. Kirjoissa tuli kyllä vastaan sellaisia juttuja, että millaisia asioita ei tulisi edes mieleen kysyä ja asioita, joihin pystyi samaistumaan. Pakko sanoa, että en kyllä kadu näitä kirjoja yhtään ja jätti kyllä ajattelemisen aihetta! Olisihan se kiva pohtia näitä juttuja, mutta en pohdi jos joku haluaa nämä kyseiset kirjat lukea etten innostu paljastamaan kaikkea :D Sitten täytyy vielä mainostaa Nikke Ankaran uutta biisiä eli Rikkinäistä prinsessaa, käykäähän kuuntelemassa!



Kasvissyönti eteni myös siihen, että nyt oon innostunut testaamaan täysin ei-eläinperäisiä tuotteita. Tällä hetkellä multa löytyy vegaanista juustoa, kaura- ja riisijuomia, kuohukermoja, suklaata ja tofua. Toki myös perus soijarouhetta- ja suikaleita sekä kasvispihvejä. Noista uusista ja oudoimmista olen ehtinyt testaamaan juustoa ja kaurajuomaa eikä ollenkaan paha! Tuota kaurajuomaa aion käyttää myös vegaaniseen makaronilaatikkoon eli raportoin näistä tuotteista sitten enemmän. Kermasta ja suklaasta olisi tarkoitus tehdä vegaanista suklaamoussea, toivottavasti pääsen hehkuttamaan ja sanomaan nam! Lihan syönnistä on aina edes jossakin määrin tullut mulle huono omatunto ja sen syöminen sotii sitä vastaan, että mitä en tosiaankaan haluaisi eläimille tapahtuvan. En ala tästä nyt "saarnaamaan" sillä ne jotka ovat tutustuneet tai haluavat tutustua aiheeseen, niin tietävät kyllä. En luokittele itseäni mihinkään niin sanottuun ruokamuottiin, mutta kunhan selvensin asiaa :D Älkää ottako itseenne tai tehkö omia johtopäätöksiä! Jos teillä on ehdottaa jotakin teidän lempituotteitanne niin saa todellakin ehdottaa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti