15. helmikuuta 2018

Ystävänpäivä 2018 ja Laku-koiran tulokset

Soittelin tänään eläinlääkärille ja Lakun maksa-arvot olivat koholla. Päätettiin sitten, että seuraillaan pari kuukautta tilannetta ja sitten kontrollikäynnille ja tarkempia tutkimuksia. Toki aiemmin, jos tilanne muuttuu näkyvästi huonommaksi. Huoli on kova vaikkei tilanne loppujen lopuksi paljastunut ehkä niin akuutiksi, mutta eläimet ovat mulle kuin lapsia. Jos eläimellä on huono olla, niin on kyllä mulla itsellänikin.


Oli ihan kivaa päästä testaamaan ravintola Suskia näin ystävänpäivänä vieläpä. Tein poikkeuksen kasvisruokavaliossani ja otin siis annoksen, jossa oli pihvi. Hyvää oli ja pääruoan lisäksi ei kyllä pystynyt syömään mitään muuta! Nyt taas lihaton kausi jatkukoon ja kun on kysytty, että mistä moinen innostus niin kaikki lähti alunperin laihdutuksesta. Tuntuu, että on toiminut ja olokin on kevyempi.

Tällä hetkellä väsyttää, palelee, kurkku on kipeä ja hiukan nuhainen olo. Toivon todella etten ole tulossa kipeäksi. En millään jaksaisi, kun ensi viikkokin on taas kiireinen ja puolikuntoisena on vähän huono saada monia juttuja hoidetuksi. Yäk! Hyvää ystävänpäivää muuten kaikille vaikkakin myöhässä! <3

2 kommenttia:

  1. Paranemisia Lakulle! Mulla on vähän sama, että eläimet on mulle kuin lapsia ja jos jokin sattuu niillä olemaan huonosti, niin on myös mullakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nimenomaan, on kyllä kamala tunne silloin.

      Poista