1. helmikuuta 2018

Viimeinkin hyviä uutisia äidille ja myös minulle!

Oltiin äiskän, siskon ja muun lähipiirin kanssa aikamoisessa jännityksessä, kun äiti sai ajan tt-kuvaukseen samaksi illaksi, kun päivällä oli ollut kontrollikäynti koskien keuhkosyöpää. Keuhkokuvassa siis oli näkyvillä mahdollista leviämistä pääkasvaimen tienoilla. Kun sitten tt-kuvauksen tuloksia jännitettiin viikko, niin tuloksista selvisi että pääkasvain on ennallaan eli ei ole kasvanut eikä minkäänlaista leviämistä ole tapahtunut! Pitkään aikaan ei ole tullut näin hyviä uutisia ja seuraava kontrollikäynti on huhtikuussa. Aivan mahtavaa!


Mitä omaan psykiatrin käyntiini tulee, niin käytiin siellä läpi perusasioita ja lääkitysasiaa. Lääkäri soitti minulle jo saman päivän aikana ja kertoi, että kirjoittaa reseptin Voxraan joka on siis Zybania vastaavaa. Olen aloittanut lääkkeet ja tuntuu, että jonkinlaista piristymistä ja hyvää mieltä on havaittavissa. Tottakai nuo äidin uutiset piristivät ihan mielettömästi, mutta nyt tuntuu etten kanna murheita juuri mistään! Luotan siihen, että kaikki asiat järjestyvät. Toivon, että tämä ei ole vain jotain lääkkeiden alkuvaikutusta vaan että kaikki menee jatkossakin edes hetken aikaa hyvin! Seuraava aika psykiatrille on jo viikon päästä. Luottavaisin mielin mennään! Alkuviikosta käyn myös kilpirauhaskokeissa.


Olen vakaasti päättänyt sen, että yritän vieroittautua rauhoittavista lääkkeistä pois. Haluan kokea elämän sellaisena kuin se on ja nähdä myös ne hyvät asiat ilman että olen lähes jatkuvasti jossain määrin lamaantunut. Aikoinaan kun vedin lääkkeillä kirjaimellisesti tajuntani kankaalle ja toivoin kuolevani, niin olen onnekas että mitään pahempaa ei tapahtunut. Nyt en jätä hoitosuhteita kesken vaan käyn psykiatrilla säännöllisesti ja otan myös nuo uudet lääkkeet päivittäin. Niistä on apua myös tupakasta vierottautumisesta, joten nyt olen päättänyt että säännöllinen tupakointi saa päättyä tässä parin viikon tienoilla eli synttäreillä! Olisihan se nyt huikea synttärilahja itselleen, että lopettaisi tuon jatkuvan savustamisen? :D

2 kommenttia: