24. maaliskuuta 2017

Uusien tuotteiden metsästystä

Kaupoilla on aina tai ainakin useimmiten mukava käydä ja tälläkin kertaa tuli ihan kivoja löytöjä! Löysin Lumenen kasvoveden jota olen metsästänyt jo jonkin aikaa. Sen pitäisi siis supistaa ihohuokosia, joka olisi enemmän kuin hyvä juttu omalle iholleni. Aiemmin mainitsemani päivittäinen kasvokuorinta-tuote Neutrogenalta, visibly clear pink grapefruit daily scrub alkoi rasvoittaa ihoani entisestään jo muutaman käytön jälkeen. Enpä siis taidakaan jatkaa sen käyttöä yhtään pidempään! Jos jotain hyvää kyseisestä tuotteesta täytyy keksiä, niin se on raikas tuoksu.



Eilen uskaltauduin ensimmäistä kertaa kokeilmaan Colgaten Max White Expert Whiten valkaisukynää. Tuntuu, että jaksaa kokeilla eri tuotteitakin nyt paremmin, kun päänsäryt ovat vihdoin alkaneet hellittää! Sain myös postitse ystävältäni hänen itse tekemäänsä huulirasvaa joka oli positiivinen yllätys. Huulirasva sisältää mehiläisvahaa, kookosölyä, kaakaovoita, e-vitamiinia ja vanilja-aromia. Tuoksuu siis vaniljaiselta sekä levittyy hyvin huulille ja kosteuttaa. Tykkään!




Tänään löysin myös Veet-merkiltä Sensitive Precidion Beauty Styler-tuotteen, jota havittelin kulmakarvojani ajatellen. Onko muilla kokemusta tuon härvelin käytöstä? Omia kokemuksia kirjoittelen tänne sitten, kun pääsen sitä kokeilemaan!


Mitä dieettiin tulee, niin lähdin tänään kaupoille siinä toivossa, että löytäisin misokeittoon tarvittavia aineksia. Valitettavasti löysin valmiin misokeittoannospakkauksen ja keittoa sitten tuunailin oman makuni mukaan lisäämällä joukkoon herkkusieniä, ruusukaalia ja kevätsipulia. Keittoa tuunaillessani totesin hajun kamalaksi, mutta maku oli todella hyvä! Pari kupillista keittoa sisältää vain n. 75kcal, kevyttä ja maistuvaa! Ensi kerralla sitten tarkoituksena suunnistaa keskustaan ja Tokyokaniin hakemaan aineksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti