12. maaliskuuta 2017

Saattokeikka-elokuva ja uudet tilaukset

Kävimme porukalla katsomassa Tennispalatsissa uuden elokuvan nimeltään Saattokeikka. Mukana oli äiti ja kolme ystävää. Halusimme mielenkiinnosta mennä katsomaan kyseisen leffan, sillä sitä kuvattiin viime kesänä meidän kotikulmilla sekä ystävän parvekkeella, hah! Oli ihan mukava reissu ja vaihtelua useimpiin viikonloppuihin, sillä vapaa-aika on harvassa :)
 Lakun kohdalla on alkanut näyttää sille, ettei masu enää roiku niin kamalasti ja askelkin on muuttunut lenkillä vilkkaammaksi. Ainut inhottava puoli on se, että Laku pysähtyisi aina syömään lunta ja juomaan vettä, joka hidastaa menoa huomattavasti mikäli sitä ei innosta juoksemaan. Odotan niin kovasti sitä, että lumi sulaa, vedet haihtuvat ja tulee lämmin!


Tein pari tuotetilausta Wishiltä, sillä päätin nyt uskaltautua kokeilemaan sitä. Lumolle siis Pikachu-puku Pókemon-innostuksen yhä eläessä ja itselleni mustat nilkkurit, nilkkurit vaan on ne mistä tykkään ihan hirmuisesti! Näistä sitten kuvia, kunhan suvaitsevat saapua... ;) Epäilen kyllä kokoja ja laatua, mutta sen näkee sitten! Mitä olen kommentteja lueskellut, niin osa ollut tyytyväisiä ja se toinen osa sitten vähemmän tyytyväisiä. Jännityksellä odottelen, että kumpaan kategoriaan tulen kuulumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti