19. maaliskuuta 2017

Uusi puhelin ja katsaus päänsäryistä sekä muuta

Hetken aikaa olen miettinyt uuden puhelimen hankkimista ja päätinpä tällä viikolla viimein repäistä ja ostaa uuden. Ostin siis Samsung Galaxy S7-puhelimen valkoisena ja siihen suojakotelon. Se suojakotelokin on pakollinen hankinta, sillä muuten voisi käydä kalpaten :D Vanhan puhelimen eli Samsung Galaxy A5:n annoin äidille, joka oli myös uutta puhelinta vailla. Alimpana kuva edellisestä puhelimestani. Tykkään uudessa puhelimessani siitä, että kameran laatu on paljon parempi ja mukana on esim. syketoiminto.







 Mitäs muuta? Torstaina oli myös lääkärin soittoaika ja koska estolääkitys Verpamil 80mg x 3 vuorokaudessa ei ole auttanut, niin sitä nostettiin puolella tabletilla lisää, Migard-lääke lopetettiin ja tilalle sain Imigran-suihkeen vahvuudeltaan 20mg. Se on siis sumatriptaania sisältävä nenäsuihke, joka vaikuttaa tablettia nopeammin. Koen, että siitä on ollut jonkin verran hyötyä, vaikkei nyt pahimpia kohtauksia ole ollutkaan onneksi! Suihkeen valuessa nieluun maku on pöyristyttävä, mutta onneksi se menee suhteellisen nopeasti ohi. Toki myös ennemmin pahaa makua kestää kuin kipuja! Maanantaina lääkäri soittaa uudelleen ja sitten antaa mahdollisesti neurologille lähetteen, jotta neurologi osaisi auttaa paremmin oikean lääkityksen löytymisessä.

Pitkän aikaa häiritsi myös niinkin pieni asia kuin eteisen valon vaihto. En siis tarkoita lampun vaihtoa vaan koko systeemin. Aiemmin katossa oli lasikuvullinen ei-niin-kirkas valo, mutta nyt sain viimeinkin kattoon valon, joka tuli ostettua viime vuoden puolella mutten koskaan saanut sitä kattoon asti, koska itse en sellaisia osaa laittaa. Paljon hienomman näköinen ja nyt näkee meikatakin paremmin, sillä valo on monta kertaa kirkkaampi kuin edellinen! Alempana kuva keittiössä ja olohuoneessa sijaitsevista lampuista.



Mitä eläimiin tulee, niin Lumolle varailen huomenna aikaa kilpirauhasarvojen tarkastukseen sekä hammaskiven poistoon. Lakun laihdutuskin on edistynyt ja alan jo jopa itse huomaamaan muutoksen! Nykyään se pääsee taas vaivattomasti hyppäämään sohvalle ja sänkyyn. Kissat taas rakastuivat uuteen petiinsä ja ilmeisesti siinä samalla toisiinsa :D





Viikonloppu meni rauhallisesti ja äiskän luona tuli käytyä. Kokeiltiin samalla tehdä bataattiranskalaisia ns. lasten versiona eli mausteeksi öljyä, hieman grillausmaustetta ja suolaa. Täytyy sanoa, että ei äidin kanssa kumpikaan tykätty eikä varmasti kokeilla uudestaan! Jäi liian löysiksi ja juurikin tuo makeus on myös se, joka ei nappaa! Kokkaus ei muutenkaan ole vahvinta alaani, joten siinä on kaikesta huolimatta petrattavaa :D



1 kommentti:

  1. Miten tuossa on kestänyt akku ja entäs onko pitänyt käyttää panssarilasia? Suojakotelo on varmasti tosi hyvä olla. Itsellä ei ole kokemusta tuon merkin puhelimista ollenkaan. Mutta nyt ensimmäistä kertaa harkitsen.

    VastaaPoista