20. joulukuuta 2017

Whoever is trying to bring you down is already below you

Olipa mahtavaa nähdä myös parasta ystävääni eli siskontyttöä taas! Saatiin puhuttua mieltä vaivanneet asiat halki, hän on aina ollut mulle se rakkain ystävä ja tuki, niin on edelleen eikä sitä muuta mikään! <3


Tuli samaan syssyyn käytyä viihteellä, mutta se ei haittaa sillä hauskaa oli. Myös aiemmin uusi Rockin Corner tuli katsastettua ja olipa positiivinen yllätys aiempaan verrattuna! Tilat näyttivät paljon suuremmilta ja väkeäkin oli paljon enemmän kuin "entisinä" aikoina kun se oli vielä Länkkäri Pub. Kun on vapaa-aikaa taas, niin varmasti tulee pyörähdettyä uudemmankin kerran.


Värjäsin myös hiukseni kuukausien tauon jälkeen. Pelotti, että miten paljon ne tulevat kulumaan mutta ihan hyvät tuli. Mitä ruokahaluihin tulee, niin ne eivät edelleenkään ole olleet edes normaalit. Tänäänkin syödessä paremmin tottakai ne tulivat laattana ulos. Asia alkaa vaivata yhä enemmän mieltä, joten pakko hakea apua jos tilanne ei muutu.


Ongelmia on tullut lisää myös alakerran naapurin kanssa, josta olen kirjoitellut täällä jo useampaan kertaan. Tänään sain kuulla, että hän on mennyt talonmiehelle väittämään, että asunnossani riehutaan. Miten minä täällä tyttäreni kanssa riehuisin? Todennäköisesti lapseton ihminen ei ymmärrä sitä koskaan, että lasta ei voi pakottaa olemaan hiljaa tai saada sitä nukkumaan sormia napsauttamalla. Talonmies kehottikin tekemään virallisen valituksen kyseisestä naapurista, mutta ensin odottelen kirjoittamaani sähköpostiin vastausta uudelta isännöitsijältä. Sen jälkeen viisastuu enemmän, että millä tavalla kannattaisi alkaa etenemään.


Toki mieltä on myös pahoittanut se, että äitiyttäni on tultu arvostelemaan vain somessa näkyvissä olevien kuvien perusteella. Pääsin kyllä nopeasti asian yli, sillä tiedän itse mikä on totuus. On väitetty esim. sitä, että tyttöni istuu päivät pitkät syöttötuolissa tai "häkissä" eli leikkikehässä jota ei täällä enää edes ollut pitkään aikaan! Ihankuin kukaan meistä olisi ihmisenä täydellinen, mutta silti tiedän näiden väitteiden olevan silkkaa paskapuhetta ja oon lapselleni paras mahdollinen äiti! <3 Inhottaa, että tuli näiden väitteiden keskellä pahoitettua muutamien ihmisten mieli, mutta silti itse tiedän mikä on totuus ja se kuka ikinä näitä juttuja on väittänyt, niin toivottavasti tuntee piston omassa tunnossaan. Mä en tosiaan halua kuulla enempää! Ei haittaa, jos muista asioista tultaisiin mussuttamaan, mutta äitiyden arvostelu menee tunteisiin ja pahasti. Kaikesta huolimatta ihanaa joulun aikaa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti