27. joulukuuta 2017

Joulu 2017 ja uuden vuoden suunnitelmat

Nyt se on takanapäin eli joulu! Mukavasti ja rauhallisesti meni ja tyttökin oli tyytyväinen lahjoihinsa :) Lempparit olivat vaaleanpunaiset karvakengät, 6-osainen Muumi-talo sekä moniosainen kynä + vesivärisetti! Lapsen isä esitti joulupukkia ja ei edes tunnistanut häntä :D Mia-Marianne sai kummitädiltään Petralta ihania vaatteita, Muumi-pyyhkeen ja palapelin, josta tykkäsi hirmuisesti. Sitä me tänäänkin taas koottiin yhdessä tytön kanssa :D Yksi lempilahja oli myös leegot! Rakas Lumo-koirani täytti päivää ennen jouluaattoa 13-vuotta, eteenpäin mennään! ;)

 Oli ihanaa viettää aikaa äidin luona, sillä siellä on aina hyvä olla. Tänään kotiin tullessa meinasin jopa saada kunnon paniikkikohtauksen, sillä varmasti alitajuntaisesti stressaa tuo alakerran naapuri. Laatta lensi, sydän tykytti, itketti ja luulin kuolevani. Täydelliset paniikin oireet. Onneksi siitä tuli selvittyä ja nyt odotan kovasti uutta vuotta, jotta pääsee äiskän luokse ja päivää ennen sitä Casinolle katsomaan Arttu Lindemanin keikkaa. Voitin liput sinne ja samalla saa nähtyä rakasta ystävää eli Mia-Mariannen kummitätiä <3 Siinä tuleekin sitten vietettyä uutta vuotta etukäteen ja uutena vuotena voikin keskittyä vaan herkutteluun!

 
Oon myös innoissani yhdestä mahdollisesta työjutusta ja toivon todella, että tärppää! Se olisi just sellaista hommaa, johon mulla olisi motivaatiota ja jota voi tehdä kotoa käsin. Saisi tienattua ja jotakin täytettä elämään! Toivotaan, toivotaan... Siitä ehkä enemmän sitten, jos tämä menee niinkuin pitäisi. Hyvä kutina mulla ainakin on! Loppuun vielä se, että tuli testattua ensimmäistä kertaa Burger Kingiä ja oli iloinen yllätys, siellä täytyy käydä uudelleenkin! Sitä voisi kokeilla uudelleen näin jouluruokien jälkeen ja sitten siirtyä takaisin siihen kevyempään ruokavalioon ;)Huomioikaa rakkaat lukijani myös tämä, että rakkaan siskoni Päivi Ojalan ja siskonpoikani Joni Ojalan kissasta ei ole ollut havaintoja muutamaan päivään Ylivieskassa! Yhteydenotot suoraan heille Facebookin kautta, jos on tietoa! Huoli on kova!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti