20. joulukuuta 2017

Testauksessa J.Mäki professionalin hiustuotteet

Pääsin mukaan testaamaan J.Mäki professionalin hiustuotteita ja näistä tuotteista kokeilin tuuheuttavaa shampoota ja hoitoainetta sekä korjaavaa shampoota ja hoitoainetta. Tuotteet olivat mulle aivan uusi tuttavuus, sillä en muutenkaan oo mikään hiustieteilijä :D Alla olevat kuvat on otettu J.Mäki professionalin sivustolta.

Oon pilannut hiukseni liiallisella värjäämisellä ja vaalentamisella ja nuo korjaavat tuotteet olivat positiivinen yllätys, sillä sain pesun jälkeen hiukseni kammattua paljon helpommin pelkäämättä, että kaikki katkeavat kampaan :D Hiuksista tuli myös ihanan pehmeät ja tuotteiden tuoksu oli hyvä, mistä oon myös tarkka! Jotkut kokeilemani tuotteet muilta merkeiltä ovat muuten ajaneet asiansa, mutta tuoksu on ollut kamala. Tää oli aivan mahtavaa, että tuo korjaava vaikutus alkoi näyttämään merkkejä jo yhen pesukerran jälkeen ilman säännöllistä käyttöä. Monissa tuotteissa kun on maininta, että vaikutus voi alkaa näkymään vasta parinkin viikon säännöllisen käytön jälkeen.


Mitä taas näihin tuuheuttaviin tuotteisiin tulee, niin nekin olivat positiivinen yllätys. Omien mokien takia sekä luonnostaan vihaan hiuksiani, sillä ne ovat kamalan lättänät ja ohuet eivätkä näytä yhtään miltään ilman hiusten muotoilua. J.Mäki professionalin tuuheuttava shampoo sekä hoitoaine tekivät sen, että hiukset näyttivät todellakin tuuheammilta kuivuessaan pesun jälkeen. Hiustenkuivainta en käytä nykyään enää ollenkaan, sillä se kuluttaa hiuksia paljon. Tuotteissa oleva bambu-uute oli mulle sellainen sana, johon en ole aiemmin törmännytkään. Pesun jälkeisillä kammatuilla ja kuivuneilla hiuksilla olisi kehdannut lähteä jopa ulkomaailmaan ilman sen kummempia muotoiluja.Kiitos siis, että sain olla mukana testaamassa näitä mulle uusia tuotteita ja tämän testauksen myötä löysinkin sellaisia tuotteita jotka voisin ottaa vaikkapa päivittäiseen käyttöön. Etsinnässä onkin ollut joku nykyistä parempi tuote, josta saisikin sellaisen vakkarituotteen ja näitä voisi suositella muillekin! :D Oisko se nyt sitten tämä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti