3. toukokuuta 2017

"Trust me, you can dance." -Vodka

Kun saavutin täysi-ikäisyyden, niin silloin alkoi alkoholi kiinnostaa ja aloin käydä baareissa joka viikonloppu ja aina kun vain mahdollisuus liikeni. Se tuntui niin uudelta ja jännältä vaikka alkoholia olinkin käyttänyt jonkin verran jo ennen täysi-ikäisyyttäkin. Kuitenkin erittäin vähän muihin tuntemiini nuoriin verrattuna. Alkoholi alkoi tuntua pakokeinolta kaikesta ahdistuksesta ja auttoi poistamaan estoja, jotta tutustuin uusiin ihmisiin. Ennen olin koulussa syrjitty, koska minulla ei juurikaan ollut sosiaalisia taitoja. Monet heistä toki jäivät hyvän päivän tutuiksi, mutta oon tutustunut baareissa myös ihmisiin, jotka ovat elämässäni mukana vielä tänäkin päivänä ja siitä oon onnellinen! Mutta miten suhtautumiseni alkoholiin on muuttunut nyt?


Reilu pari vuotta sitten tullessani raskaaksi kävin edelleen baareissa, mutta luonnollisesti ihmisten takia enkä alkoholin. Oon onnellinen, että tytär antoi elämälle uuden suunnan! Nykyään siis osaan nauttia elämästä pidempiäkin aikoja ilman alkoholia jolloin sitä ei edes muista ajatella. En siis tarkoita, että olisin mikään alkoholisti vaan että alkoholi on jäänyt kuvioista todella paljon pois! :D Paha tapa kuitenkin on se, että jos sanon meneväni baariin yhdelle, niin se ei välttämättä tule jäämään siihen. Sen takia on parempi olla ilman jos ei tavoittele humalahakuisuutta, koska muuten lähtee :D Isäni oli varoittava esimerkki alkoholin vaaroista, sillä hän lopulta kuoli juomiseen. Sattuu edelleen ja sitä en haluaisi kenenkään joutuvan kokemaan. Nollaus tekee kuitenkin välillä aivan hyvää, kunhan on joku luottotyyppi mukana mikäli lähtee jonnekin! En oo kyllä koskaan vielä jäänyt minnekään matkan varrelle. Nyt täytyy koputtaa puuta, kop kop kop! Yleensä alkoholi maistuu viihdyttävässä seurassa tai sitten silloin, jos oikein ottaa päähän. Selvinpäin en juurikaan pysty sietämään kännisiä ihmisiä, se on jotain niin ärsyttävää kun katsoo muiden sössötystä yms. Jos itse olen kännissä ja joku selväpäinen seuraa menoani, niin silloin kyllä häpeän itseäni jopa kännissä, koska tiedän miten rasittavaa se on! :D Tai känniviestit jollekin? Ei varmasti tee mieli aamulla vilkaista puhelinta! Tämän takia voin juoda täysin yksin ollessani tai sitten baarissa, jossa muut ovat varmasti samalla tasolla.


Nykyään oon alkanut jo huomaamaan ne todelliset plussat, kun ei juo. Esimerkiksi iho tuntuu pysyvän paljon paremmassa kunnossa. Eikä tarvitse potea niitä kamalia krapuloita ja morkkiksia, jolloin tuntuu että aamulla silmiä raottaessa haluaisi vaan kaivautua maan alle ja vältellä jokaista! Varsinkin siis krapulassa pienetkin mokat tuntuvat suurilta ja ahdistaa kamalasti vaikkei muut jäisivätkään niitä miettimään. Yleensä myös rahaa kuluu juodessa aika reilusti ja aamulla ei sitten enää olekaan niin kivaa! "Illalla iloinen, aamulla itkettää..."


Ennen siis alkoholia kului ja baareissa ravaaminen oli jatkuvaa. Näiden kosteiden iltojen päätteeksi tietenkin tuli aina suunnistettua snägärille ja toki myös lisäkilot alkoivat näkyä. Tuhosin osittain juomakäytökselläni ensimmäisen kunnollisen parisuhteeni, kun tuli mokailtua ihan liikaa. Nykyään osaan myös sanoa "ei" asioille juodessa enkä lähde kaikkiin tyhmyyksiin mukaan :D Jos olen käymässä jossakin ja joku kysyy, että otetaanko muutama niin silloin osaan myös sanoa ei.

Tällä kertaa kuvaton teksti omien kuvamateriaalien kohdalla, koska menetin jotenkin käyttöoikeudet omaan edelliseen läppäriini? :D Siellä olisi ollut jaettavaa, jotka olisin voinut jakaa vaikkapa varoittavana esimerkkinä, mutta toivottavasti vielä joskus! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti