21. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen ja muuta asiaa

Pääsiäinen meni nopeasti ja äiskä keräsi puolestani pajunkissoja ja koivunoksia, en toki ole laiska... :D Edelleen komeilevat parvekkeella ja koivunoksistakin alkavat nuput aueta :)

Pari päivää sitten käytiin Lumo-koiran kanssa kilpirauhasarvojen kontrollikäynnillä ja aamun sekä illan lääkemääriä nostettiin puolella tabletilla. Samalla kertaa otettiin myös muut verikokeet ja kaikki olivat mainiosti! Viikon päästä vuorossa onkin sitten hiukan jännitetty hammasoperaatio. Tulipahan taas ennen lääkäriä pestyä Lumo ja hiukan trimmattua karvaa pois :)


Eilen innostuin testailemaan blackheadkilleriä ensimmäistä kertaa, joten uskaltauduin laittamaan sitä vaan nenän alueelle. Kyllähän sitä likaa irtosi, tosin olisi saanut irrota enemmänkin. Sen jälkeen iho tuntui siltä alueelta pehmeältä. Kiristi naamio mukavasti :D Tänään saapui myös Kiinasta tilaamani kulmasetti ja sitä ajattelin testata lähipäivinä, kun jaksan taas kulmani värjätä.Mitä muuten? Flunssa iski päälle ja se sitten selitti sen suht pitkän aikaa velloneen oudon olon. Pian alkaa kuitenkin flunssa olla selätetty, niin jaksaa taas ainakin toivottavasti! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti