1. huhtikuuta 2017

Lumon eläinlääkärikäynti

Tämä viikko onkin koostunut pääosin lääkäriasioita hoitaessa niin itseni kuin toisen koirani Lumon kannalta. Kävin sydänfilmissä ja lääkäri ilmoitti, että estolääkitystä voidaan jatkaa normaalisti. Vähän jännitin, että joudunko käymään sydänfilmissä uudelleen. Tärinä oli sen verran voimakasta, että sydänfilmin ottaja sanoi, että täytyy varautua mahdollisesti uuden filmin ottoon. En tiedä yhtään, että mistä tärinä olisi johtunut, onneksi uusintaa ei tarvinnut! Uskaltauduin myös kokeilemaan Veet-merkin Sensitive Precision Beauty Styleriä kulmiini, harmi etten tajunnut ottaa ennen ja jälkeen kuvia. Ja nimenomaan uskaltauduin kokeilemaan, koska pelkäsin tuhoavani kaiken :D Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta!Perjantaina Lumolta otettiin kilpirauhasen vajaatoiminnan takia kilpirauhasarvot. Hammasoperaatio sovittiin kuukauden päähän, sillä hampaita täytyy myös poistaa. Lääkärissä sitten selvisi, että Lumon arvot ovat moninkertaisesti liian korkealla. Ihmettelin jo aiemmin itsekin lääkkeiden määrää ja ollessani yhteydessä eläinlääkäriin, jossa Lumo on käynyt koko elämänsä ajan, siellä vaan kehotettiin jatkamaan lääkitystä ja pitämään lääkitys heidän päättämässään määrässä. Kerroin, että Lumo oli voinut huonosti niin suurella lääkemäärällä ja että olen itse pienentänyt sitä, jonka jälkeen tila oli ollut suhteellisen hyvä. Siitä huolimatta he vaativat lääkityksen jatkamista alkuperäisannoksella, jonka he olivat määränneet. En suostunut siihen. Onneksi tuli kokeiltua uutta paikkaa ja siellä selvisi tämä heidän virheensä. En varmasti enää tule palaamaan paikkaan, jossa olen aina käyttänyt eläimeni. Siellä muutenkin on keksitty ihan pikkujutuista asioita, että kyseinen paikka saisi kiskoa lisää rahaa. Kontrollikäynnit ovat esimerkiksi todella kalliita verrattuna tähän paikkaan, jossa kävin nyt ja hammasoperaatiokin tulee olemaan varmasti puolet halvempaa ammattitaidosta huolimatta! Lumo oli jännittynyt eikä ollut tälläkään kertaa se kaikista helpoin potilas. Tutkimukset tuli kuitenkin hoidettua sekä kontrolli -ja hammasoperaatio sovittua!

Tähän väliin... Kävin hakemassa aiemmin Yves Rocherin paketin, jotta sain taas lempparihajuvettäni. Kylkiäisenä tuli pieni meikkipussi, yövoide sekä suihkugeeli, jotka lahjoitin taas eteenpäin.Myös Laku on saanut liikuntaa ja pääsi metsälenkille. Matka ei tosin ollut hurjan pitkä, mutta teki hyvää näin meille "aloittelijoille", hah! Siinä mun ja Lakun voimat kohentuu pikkuhiljaa :D Mitäs me sohvaperunat? Kynsioperaatiokin tuli suoritettua, enää ei kynnetkään rapise!2 kommenttia:

  1. Minkäs rotuinen Laku on ja mikä on hänen virallinen nimensä? Mielenkiinnolla kyselen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekarotuinen josta löytyy todennäköisesti lapinkoiraa, samojedia, corgia ja kultaistanoutajaa. Virallista nimeä ei siis ollut, joten annoin nimeksi Laku :)

      Poista