4. huhtikuuta 2017

Pään magneettikuvaus ja uudet kengät

Olin tänään siellä pään magneettikuvauksessa, josta mainitsin aiemmin. Eilen jännitin sitä, että kun joudun liikkumaan ilman meikkiä. Onneksi sain parhaana vinkkinä aurinkolasit, joten pystyin piilottamaan nassuni paremmin kuin luulin. En laittanut siis mitään meikkiä enkä edes hiuslakkaa kuten kuvista ei voi olla huomaamatta! :D Tänään sitten vasta iski se jännitys itse kuvaustilanteesta. Jännitti ihan kamalasti, kun lueskelin muiden ihmisten kokemuksia ja tuntui että pyörryn jännitykseen ja oli todella kuvottava olo.
 Kärsin jonkin verran ahtaanpaikankammosta, mutta onneksi sellainen ei päässyt iskemään! Otin rauhoittavan lääkkeen kotona ennen lähtöä. Aikani myöhästyi 20 minuutilla, mutta se ei pahemmin haitannut. Ehti käydä jopa kahvilassa eikä ollut mikään kiire. Muuten sain pitää omat vaatteeni, mutta päälleni jouduin vaihtamaan sairaalapaidan. Sain päähäni kuulosuojaimet joista sain kuunnella valitsemaani radiokanavaa. Olin siellä "putkessa" nopeammin kuin ehdin tajutakaan! Johtuikohan rauhoittavasta, mutta mua meinasi jopa alkaa naurattaa siellä :D Ne äänet vaan olivat jollakin tapaa niin huvittavia, mutta onneksi pidin pokkani ihan hyvin. Aikaa meni varmaan vain 10 minuuttia ja selvisin voittajana! Oon tämän kokemuksen kokeneena siis sitä mieltä, että se tilanne ei ollut ollenkaan paha kuten ehdin pelätä! Tulokset saan käsittääkseni viikon päästä neurologilla käydessä.


Tänään voisin vielä testata kenkiä, jotka tuli haettua tänään samalla matkalla! Ne on tilattu Wishistä testikappaleina, että uskaltaako sieltä joskus tilata uudelleen. Koko ainakin tuntui olevan suhteellisen oikea vaikka otinkin kokoa isommat kengät kuin normaalisti. Lumo-koiralle tilattu Pikachu-puku oli liian pieni, mutta pitihän siitäkin kuva ottaa! :D Huomenna testaukseen menee myös postiluukusta tipahtanut huulitökötti ja legginsit.
2 kommenttia:

  1. A kauhee, "mul ei oo meikkii haluun vajoo maan alle" - säälittävä oot! Ja tiet sen iteki. Miks sä jaksat ees, hä?

    VastaaPoista