11. huhtikuuta 2017

Magneettikuvien tulokset ja neurologilla käynti

Tänään oli viimeinkin aika neurologille ja siellä sitten sain magneettikuvien tulokset. Magneettikuvissa ei näkynyt merkkiäkään, että kyseessä olisi kasvain tai muuta sairauteen viittaavaa. Se oli helpotus! Neurologi teki vielä neurologisia testejä ja tarkasti silmät, kaikki oli jälleen kerran ok. Diagnoosina siis Hortonin syndrooma. Jatkan Verpamilin käyttöä edelleen kunnes seuraava sarja tulee, että tiedetään auttaako se esim. lyhentämään kipukohtauksia. Sanon "kun" sillä tiedän että se tulee. Keskusteltiin myös mahdollisesta epilepsialääkityksestä Verpamilin tilalla mikäli Verpamil ei ole se toimivin vaihtoehto. Sain tietoa myös lääkkellisestä hapesta, joka kuulemma auttaa monella hyvin.


Mitähän muuta? Olo ollut väsynyt ja aika ahdistunut minkä vuoksi ei ajatus juurikaan kulje. Tämän tekstin tarkoituksena olkoon ihan vain se, että mulla ei ole mitään välitöntä hätää vaikkei Hortonin syndroomakaan mukava sairaus ole. Tsemppiä myös muille sitä sairastaville! <3 Sain tänään askeleen verran enemmän voimaa jatkaa tämän taistelun kanssa. Nyt mä haluan vaan mennä sänkyyn makoilemaan ja mahdollisesti katsomaan telkkaria, kunnes nukahdan. Jospa sitä huomenna saisi enemmän tekstiä aikaiseksi sekä jotain järkevämpää ja laajempaa... :D Toki ikävistä asioista kirjoittelee silloin, kun on jollakin tapaa pohtinut, että mikä sen fiiliksen aiheuttaa. Tämän ei kuitenkaan ole tarkoitus olla mikään angstiblogi vaan haluun myös pyrkiä antamaan jotain voimaannuttavaa :)


3 kommenttia:

  1. Muistan että tvssä tuli juuri ohjelma hortonin syndroomasta ja ainakin siinä kerrottiin että vertaisryhmästä saa apua. Olisiko ollut Akuutti-ohjelmassa. Toivottavasti hoito auttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin muuten itsekin sen ohjelman nähdä! Toistaiseksi on mennyt paremmin :)

      Poista
  2. Kovasti jaksamisia ja tsemppiä. Se kuitenkin helpottaa, kun saa diagnoosin. On helpompi lähteä siitä rakentamaan sitä päivittäistä elämää. Minun tulisi myös käydä neurologilla, mutta aina toki nuo diagnoosit hieman pelottavat. Toivotaan, että sinulla tuo hoito auttoi. http://www.laakarikeskusfenix.fi/terveyspalvelut/

    VastaaPoista