19. maaliskuuta 2017

Uudet tilaukset Wishiltä

Innostuinpa sitten tilailemaan vähän lisää tavaraa Wishiltä vaikkei ensimmäiset tilauksenikaan ole vielä saapuneet... Onneksi hinnat sen verran halpoja, että ei niin paljon jää harmittamaan jos koot ovatkin liian pieniä yms. Onneksi sentään yksi tilaus on varma joka ei voi mennä pahasti pieleen ja se on suihkuverho.


Vaatetilaukset ovat takki ja legginsit. Takki voi mahdollisesti olla aika sopiva, mutta legginsejä epäilen liian pieniksi. Sitten ei auta muu kuin laittaa kiertoon :D Kuvia näistä sitten, kunhan ne saapuvat... Odottavan aika on pitkä! Onko joku teistä tilannut Wishistä jotakin ja millaisia kokemuksia on ollut niin kokojen kuin laadunkin perusteella?



On pitänyt jo pitkän aikaa etsiä sellainen hyvä tuote kasvoille, joka supistaisi ihohuokosia ja mielellään päivittäiskäyttöön jotta siitä tulisi rutiini. Aikanaan ostin Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruitin hätäpäissäni peruskaupasta. Sitä uskaltauduinkin kokeilemaan vasta tänään, sillä muiden kokemuksia luettuani mielipiteet eivät suurimmaksi osaksi olleet mitään kovinkaan positiivisia. Kokeilin sitä sitten, sillä oma ihoni ei ole herkkä ja kuulemma rasvoittuvalle iholle sopisi kuitenkin vähentämään rasvaisuutta. Kuorinnan jälkeen iho tuntui yllättävän pehmeältä vaikka erittäin pienien rakeiden perusteella epäilin ettei se vaikuta ihon pintaan millään tavalla. Hetken päästä kuitenkin ihoni tuntuu jälleen rasvoittuvalta eikä enää niin pehmeältä kuin kuorinnan jälkeen. Mielenkiinnosta testailen tuota ainetta nyt päivittäiskäytössä vaikka veikkaankin ettei sillä tule olemaan minkäänlaista vaikutusta ihoon, ei edes rasvaisuuden kannalta. Mikä olisi siis hyvä tuote puhdistamaan ja supistamaan ihohuokosia? Saa ehdottaa myös muita tuotteita, jotka poistaisivat rasvaisuutta! Pelkään kesää jo valmiiksi, jos iho rasvoittuu jo tässä vaiheessa :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti