9. maaliskuuta 2018

Don't listen to what they say. Go see.

On tullut huomattua, että kyllä tuon uuden lääkkeen positiivinen alkuvaikutus eli piristyminen on alkanut väistymään mitä pidempään sitä on nyt käyttänyt. Enää ei ole niin pirteä olo ja tulee otettua päiväunet lähes päivittäin. Suhteellisen ajoissa kuitenkin tulee aamuisin noustua, joten se ei ole paha se. Myös ärtymys on jossain määrin palannut, mutta veikkaan sen pääosin johtuvan tuosta väsymyksestä sekä jaksamattomuudesta. Ei itse lääkkeestä. Ai jossain määrin? Mähän kilahtelen jatkuvasti. Täytyy ensi viikolla soitella lääkärille ja kysyä annostuksen nostamisesta maksimiin, muuten lähtee rauhoittavien käyttö taas lapasesta. Ensi viikolla on aika psykiatrillekin.


Väsymys terveellä tavalla johtuu siitä, että oon alkanut liikkumaan enemmän Lakun kanssa varsinkin. Alkuviikosta tuli käveltyä yhteensä kymmenisen kilometriä ja sitten oli välissä yksi lepopäivä. Eihän ne päiväunet pahaa tee, kunhan ei liikaa nuku. Henkinen väsymys ehkä enemmän on sitä, että tuo remontti rajoittaa elämää epämukavasti Oon tottunut käymään päivittäin suihkussa ja nyt kun sinne ei pääse päivittäin, niin sekin ottaa nuppiin ja pahasti. Osa voi ajatella, että miksi en käy sitten noissa yleisissä tiloissa, mutta se ei ole mulle päivittäinen vaihtoehto. Oma suihku on aina oma suihku ja siellä käymisen pitäisi olla rentouttavaa. Siivottua ei tule niin usein, koska haluan aina siivoamisen päätteeksi jälleen kerran peseytyä. Nyt nuo lämmittimet ovat olleet tuolla kylpyhuoneessa yli sen kymmenisen päivää eli nyt joutuu olemaan kotona taas "vankina", että tietää miten kosteus on hävinnyt ja mitä tapahtuu seuraavaksi ja ennen kaikkea MILLOIN! Täytyy ensi viikolla soitella, jos ei ala kuulumaan mitään.Viikonloppuna oli tarkoitus lähteä käymään Lahdessa, mutta suunnitelmat muuttuivatkin ja päätin, että lähdenkin kuun puolessa välissä itselleni uuteen paikkaan ja kauemmas eli Vammalaan. Sieltä on hotelli varattuna ja nyt pitäisikin vaan saada aikaiseksi hankkia junaliput. Kaipaan pientä irtiottoa arjesta jolloin tarvitsee huolehtia vain itsestään eikä tarvitse miettiä muiden tarpeita laisinkaan. Ja mikä parasta, pääsee suihkuun vapaasti ja pääsee pynttäytymään oikein urakalla ;) Tästä reissusta voi tulla huikea tai sitten ihan kamala, hiukan on odotuksia mutta katsotaan kaikessa rauhassa... Kaikessa rauhassa joo, kun on aivan malttamaton olo ja haluaa vaan pois täältä mahdollisimman nopeasti! Koirat on tällä hetkellä ainoat jotka pitää mut edes jossain määrin järjissäni, ne on rakkaimpia tukipilareita tässä. Viisain sanoin: "Jos se on mielestäsi VAIN koira, niin sinä olet mielestäni VAIN IDIOOTTI!" Eläinotukset rakastavat aidosti ja eivät ainakaan aiheuta tahallaan pahaa mieltä, päinvastoin hyvää mieltä <3 Kissapariskuntaa unohtamatta.
Hyvää myöhäistä naistenpäivää kaikille naisille, joka oli eilen! <3 Jokaisen päivän kyllä pitäisi olla sekä naisten että miesten päivä.

2 kommenttia:

  1. Hyvää naistenpäivää sinullekin! <3 ja hei tsemppiä sulle paljon <3

    VastaaPoista