17. tammikuuta 2018

If you think my winter is too cold you don't deserve my spring

Jonkin aikaa on ollut todella vaikeaa olla, kun päässä on pyörinyt kaikki stressaavat ajatukset. En edes tarkalleen tiedä, että millaisia asioita mä pelkään tapahtuvan. Kaikki kuitenkin on pääpiirteittäin hyvin, mutta siitä se nimi "määrittämätön ahdistus" tuleekin. Luulen, että tämä mun päälaelleen keikahtanut unirytmi on ollut yksi osatekijä. Alkuviikosta otin puolikkaan Mirtazapinin avuksi unensaantiin ja se jopa toimi noin pienellä annoksella mainiosti. Sain unta enkä edes muista nähneeni painajaisia kuten usein suuremmalla annoksella. Sinä aamuna innostuin käymään Lakun kanssa kunnon metsälenkillä ja se piristi hetkellisesti pienestä pakkasesta huolimatta. Illalla kuitenkin otin pari menetettyä tuntia nukkumisesta takaisin ja nukuin klo 20-22.



Tuo väsymys on todennäköisesti yhteydessä mielialaongelmiini, sillä mikään määrä unta ei riitä nukahtaessa. Olen alkanut taas syömään vitamiineja ja lopetin Mirtazapinin käytön. En kokenut siitä olevan enää minkäälaista apua paitsi korkeintaan se puolikas satunnaisesti unensaantiin. Tuntuu niin turhauttavalta, mutta onneksi sentään on jotain mitä odottaa eli se psykiatrilla käynti viikon päästä. Useimmiten silti tuntuu siltä, että vaikka miten uskaltaudut hakemaan apua niin se ei hyödytä mitään. Pienillä asioilla yritän pitää mielialaa koholla kuten heräämällä aikaisemmin. Mitä aiemmin herää, niin ei niin paljoa ahdistakaan herätessä.



Tämä päivä on ollut vaikea, koska en käynyt apteekista hakemassa rauhoittavia. Huomenna sitten... On vain keskityttävä esim. ääniyliherkkyyden iskiessä hengittämään ja ajattelemaan muuta. Joskus oon ajatellut, että miten mä haluaisin pitää tämän blogin elämänmakuisena, mutta eipä siinä olisi järkeä näytellä kaiken olevan hyvin :D



Saa laittaa vinkkejä tulemaan, että miten te pidätte väsymyksen ja mielialan kurissa vuoden ympäri? Mulla väsymys ja mielialan lasku ei ole koskaan ollut yhteydessä talveen, sillä kesälläkin ahdistaa aivan yhtä paljon, ellei enemmän kuin talvella. En tiedä mistä se johtuu, koska pienienkin päiväunien ottaminen tuottaa mulle aivan suunnatonta ahdistusta. Nykyään kun ahdistus iskee, niin käyn töiden kimppuun sillä se siirtää niitä pelko- ja ahdistustiloja edes hieman kauemmaksi. Aina täytyisi keksiä jokin tavoite, että millä tavalla jaksaa rämpiä huonoinakin päivinä vain eteenpäin. Tällä hetkellä se mun seuraava tavoitepylväs on psykiatrilla käynti.


Kiitokset muuten J.Mäki Professionalille tuuheuttavista hiustuotteita, nyt pääsee testailemaan näitä kunnolla!


Ettei menisi aivan tylsäksi, niin laitetaan tähän loppuun yksi vahempi, huonolaatuinen video :D Jännä miten ennen pystyi vaan repäisemään ja laittamaan videomateriaalia noin vaan nettiin ja nykyän se tuntuu niin kovin vieraalta :D Täällä linkki, josta löytyy vanhoja videoita. Kun videoita on pyydetty, niin jaksaisitteko katsoa edes tämän tyyppisiä juttuja... :DDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti