11. heinäkuuta 2017

Once you choose hope, anything is possible

On taas kulunut aikaa siitä, kun olen viimeksi kirjoitellut tänne. Syynä on ollut se, että oon pyrkinyt saamaan terveyteni kuntoon niin mielenterveyden kuin fyysisten juttujenkin kannalta. Toinen syy on se, että äidilläni on myös terveytensä kanssa ongelmia ja oon ollut hänen tukenaan sekä mukana käynneillä. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin!


" Nyt on painoo olkapäillä en pysty vähätellä, ku mutsi sairastu en osannu käsitellä. Oot mulle kaikki kaikes, omistan tän verseen. Antasin tän kaiken pois, jos saisin sut vaan terveeks. "


Kävin viime viikolla lääkärissä ja sieltä sain sitten uuden mielialalääkkeen kokeiluun, jos siitä olisi jotain apua näiden mielialojen heittelyiden kanssa sekä muutenkin. Oon syönyt niitä vasta muutaman päivän, joten en tiedä miten ne pidemmän päälle toimivat. Ne ovat auttaneet myös unensaantiin, mutta edelleen näen painajaisia ja heräilen. Vaikutushan alkaa monissa lääkkeissä parin viikon jälkeen, joten sen näkee sitten. Samalla otin esiin päivittäisen pahoinvoinnin ja oksentelun sekä ikävän tunteen kaulassa, aivan kuin suonia vetelisi :D Lääkäri kuittasi sen vaan stressillä yms, mutta kun tätä on ihan ilman stressiäkin. Toinen ongelma on kamala suolanhimo, että sorrun monesti napsimaan suolaa ihan pelkästäänkin :D Täytynee siis varata uusi aika, että nämäkin asiat selviäisivät. Harmittaa, kun pahoinvointilääkkeitä ei oltu uusittu, sillä en tiedä miten tuun ilman toimeen, kun ne pian loppuvat D:


Nyt peiton alle ja katsomaan telkkaria, sillä keskittyminen on aika nollissa ja tekstikin sen mukaista. Ensi kerralla paremmin! Ainiin, pääsin viimeinkin maistamaan uutta Läikky-juomaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti