21. kesäkuuta 2017

Tuli aika raskaiden päätösten, saattaa sut huomaan enkelten

" Tuli aika raskaiden päätösten, saattaa sut huomaan enkelten. Nyt saat juosta seuraten heitä, ei kipu enää elämääsi peitä. Suru on suuri lohduton, mut tiedän sun hyvä olla nyt on. "

Muutama viikko sitten eteen tuli vaikea asia ja oli aika luopua yhdestä karvaisesta perheenjäsenestä, Rölli-kissasta. Ikävä on edelleen todella suuri, kun tänään oli aika hakea uurna. Yli pyyhkäisi sellainen suruaalto että itkettää edelleen. Röllin haluan muistaa sellaisena upeana ja elävänä millainen hän oli.


Rölli saapui äitini luokse viime vuonna ja ikää hänellä oli takana siinä vaiheessa n. kahdeksan vuotta. Kiinnyin siihen itsekin erittäin vahvasti, sillä noina aikoina koin läpi erittäin vaikeita asioita ja Rölli oli se mahtava valopilkku kaiken keskellä. Olin noihin aikoina usein äitini luona, koska en kestänyt olla kotona pyörittelemässä ikäviä asioita päässäni. Rölli tuli nukkumaan aina mun viereen ja sitten käytiin öisin hiippailemassa yösyönneillä, paha tapa! :D


Tälle kissaherralle siis iski virtsakiviongelma ja tila huononi erittäin nopeasti. Eläinlääkärissä tehtiin kaikki mahdollinen, mutta uusiutumisriski olisi ollut erittäin todennäköinen, virtsaputken pää oli mennyt osittain kuolioon ja hänellä olisi ollut kivulias tulevaisuus. Ei sellainen olisi enää ollut kissanelämää. Elimistö oli kärsinyt pahasti.


Onneksi kuitenkin saimme viettää Röllin kanssa aikaa ja suuresta surusta huolimatta on vaan hyväksyttävä, että nyt hänen ei enää tarvitse kärsiä kipuja. Röllin muistolle, olit rakas kuutamoherra ja olet edelleen! <3


4 kommenttia:

 1. Suuri osanottoni:( ihana tuo kohta kun hipsitte yhdessä yösyönnille..muistot rakkaat jää elämään.
  Suloinen kissuherra, raskas päätös, mutta hyvä päätös jos kissa olisi vain kärsinyt!
  Onko tuo lopussa oleva kisu-uurna?

  VastaaPoista
 2. Otan osaa suureen suruusi (tiedän tasan miltä sinusta tuntuu). Itselläni oli koira, saksanpaimenkoira. Donna (Xeroge's Olivia) tuli minulle 8 viikon ikäisenä. Selän kuvautin Donnan ollessa 3v 9kk ikäinen. Selkä sai tuomion, SP4 (vakava-asteinen spondyloosi). Donnan kanssa kaikki meni muuten loistavasti, mutta kakkaamis vaikeuksia tuli jonkin verran, kunnes vaihdettiin ruokamerkkiä. Donna oli n. 6 vuoden ikäinen kun sai ensimmäisen takapäähalvauskohtauksen. Onneksi se meni 30min ohi. Toinen tuli vuotta myöhemmin, eli tänä vuonna ja Donna oli 7v 9kk ikäinen. Donna ei kestänyt tätä toista kohtausta ja nukkui ikiuneen kotonaan minun, koirakaverin ja avomieheni läsnäollessa. Donna nukkui pois 22.03.2017. Ikävä ja suru edelleen suunnaton. Donnasta voit halutessasi käydä lukemassa lisää täältä sannankoirat.suntuubi.com (kuvia Donnasta en ole laittanut kuin etusivulle ja 2 henkilökohtaisista syistä). Ai niin muuten, kissasi uurna on todella kaunis <3 Ja olipahan itse kissakin todella hurmaava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! <3 Osanotot myös sinne, onneksi saitte viettää kuitenkin vuosia yhdessä :) Täytyy käydä kurkkaamassa!

   Poista