15. marraskuuta 2016

Nenäpäivä 2016 ja koiran peseminen

Ajattelin laittaa hiukan kuvia liittyen nenäpäivään 11.11., kun innostuimme hiukan hassuttelemaan feat. punainen nenä. Oli muutenkin mukava ilta pääosin, mutta fiilikset eivät jälkikäteen ajateltuna olekaan enää katossa. Jokainen tuntee tai vähintäänkin tietää ihmisiä joiden kanssa kemiat eivät vaan yksinkertaisesti natsaa yhteen. Vaikka ketään ei saisi vaatia asettumaan toista vastaan, niin silti mulla menee omat rajani tässä kohtaa. Se ihminen jonka tunnen toista paremmin ja joka on jo aikojen saatossa merkinnyt mulle toista enemmän, niin tottakai sympatiani ja puolustuskantani asettuu hänen edukseen vaikka tätä toista joutuisikin sitten loukkaamaan. Tottakai sen tiedän, että toisten asioihin on aivan turha mennä puuttumaan noin vain, mutta jos joku vaatii kertomaan jonkin asian todellisen laidan, niin minähän kerron. Jos asia on luottamuksella sovittu, niin se on eri asia. Kantani kerron siinä vaiheessa, jos kyse on oikeasti jostakin erittäin tyhmästä tempauksesta ja voi oikeasti loukata. Nämä asiat nyt tuntuivat siis tuonakin iltana jälleen kerran menemään ristiin, joten se toleranssi kasvoi taas, että yhä harvempiin ihmisiin pystyy luottamaan. Pettymyksenä koin myös sen, että luulin merkitseväni muutamallekin erittäin läheiselle ihmiselle paljon, mutta totuus onkin jotain aivan muuta. Tämä laittaa taas ajattelemaan asiat uudelleen tärkeysjärjestykseen. Mutta ei siitä sen enempää, seuraavaksi niitä kuvia!

 







Tänään innostuin pesemään pian 11 vuotta täyttävän japaninpystykorvani Lumon. Hän taisi pääosin jopa tykätä, vaikka yleensä murahtelee pesujen yhteydessä. Mustista ja Mirristä peräisin oleva Animology White Wash-shampoo tuoksui todella hyvältä ja jo koiran turkkia pestessä turkki alkoi tuntua käsissä pehmeämmältä ennen lopullista tulosta. Huomenna onkin edessä vielä turkin harjaus, sillä energiapiikki laski muiden kiireiden keskellä enkä jaksanut kuivata Lumoa. Huomiseen mennessä turkki on kuitenkin kuivunut itsekseen jo aivan täysin, joten sitten harjaushommiin sekä kynsien leikkaukseen mikäli ne ovat päässeet kasvamaan vaikkei viime leikkauskerrasta olekaan pitkää aikaa.









Nyt tämä naikkonen siirtyy katsomaan paria sarjaa jälkeenpäin, sillä silloin kun omaa aikaa on, niin sitä täytyy myös hyödyntää nukkumista unohtamatta. Tänään on mennyt aika hyvin tupakoinnin lopettamista ajatellen, sillä sitä on mennyt vähän! Alempana vielä vähän kuvamateriaalia. Hyvät yöt! :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti