9. marraskuuta 2016

Talveen totuttelua

Moikka ja mukavaa alkutalvea!

Niin se lumi sitten saapui tänne Etelä-Suomeen ja kunnolla saapuikin! Viime päivinä on ollut haastavaa käydä jopa lähikaupassa, kun lunta on ollut niin paljon. Kauppamatkatkin tuntuvat liikuntasuorituksilta, mutta ei se mitään! Parempi yrittää keksiä positiivia puolia kuin surkutella talvea, sillä sitä on jäljellä... Onneksi sain itseni aktivoitua ja innostuin tutkimaan kaappeja joista löysin jo-unohtuneita talvikamppeita. Ei ainakaan tarvitse kylmyydestä valittaa, sillä se on pääosin pukeutumiskysymys.



Löysin parisen vuotta sitten ostamani valkoiset karvakengät sekä äitini ostamat niihin sointuvat lapaset sekä karvalakin. Kengät kyllä kaipaavat valkaisua ja harjausta, näyttävät surkuhupaisan surullisilta! :D Täksi talveksi tilasin Stadiumilta myös talvikengät muun tilauksen yhteydessä. Innostuin siis tilaamaan urheilulegginsit, toppeja ja kengät, kunhan nyt sinne salille asti päästäisiin kaverin kanssa edistymään. Tähän urheiluinnostukseen hankkimani kengät olivat junior-mallia, mutta väliäkö sillä... Pääasia että jalkaan menevät! Nyt kun meillä olisi sellaiseen motivaatiota, niin eiköhän meitä ole koeteltu milloin mitenkin... Viimeisimmäksi flunssalla. No, kyllä se tästä! Ennemmin menemme salitouhuja kokeilemaan, sillä niin talvi-ihmisiä emme ole, että kiinnostaisi kohottaa kuntoa lumisäässä. Löysin vaatehuoneen sekamelskan seasta myös lämpimän ponchon, jota tulen ehdottomasti kuluttamaan!














Kuten edellisistä kuvista huomaa, niin hiuksissa ollut sininen väri on alkanut kulahtamaan ja kunnolla. Sen verran täytyisi aktivoitua, että vetäisi värinpoiston mikäli mielin saada vaalean tukkani nopeasti takaisin. Toisaalta sen verran vähän tulee ulkona aina toisinaan liikuttua, joten saahan se periaatteesta kulahtaa omia aikojaan. Alhaalla vielä kuvia, kun tukka ainakin muistutti sinistä.



Muutamia vuosia sitten kävin kampaajalla laitattamassa muutaman sinisen raidan tukkaani ja muutama vuosi sitten värjäsin itse hiukseni kokonaan sinisellä Cybershopista tilatulla StarGazer shokkivärillä. Tällä kertaa sininen tukka oli päähänpisto joita syntyy aina välillä! Kyseessä oli Schwarzkopfin väri. Montakohan kertaa olen sanonut tämän, mutta... Kun saan vaalean tukkani takaisin, niin siihen en koske vähään aikaan! Vaalentaminen kuluttaa kamalasti jo muutenkin ohutta tukkaani, en sentään koko tukasta välittäisi luopua vaikka sekin pääsi aikanaan jo pääosin tapahtumaan! Tässä vielä muistutus pitkän tukan ystäville, että miten voi käydä liikaa innostuessaan... Mutta joo, ehkäpä kirjoittelen jonkinlaisen hiuspostauksen myöhemmin, kun tuntuu tulevan sen verran tukkahistoriaa mieleen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti