21. elokuuta 2018

SF Kids Play-suoratoistopalvelu

Tyttäreni Mia-Marianne on sellainen vilperi 2-vuotiaaksi tytöksi, että hän osaa itse tabletilta etsiä Youtuben ja joskus jopa käyttää sitä paremmin kuin minä. Youtubessa kuitenkin hän liian herkästi eksyy vierailla kielillä laulettuihin lastenlauluihin ja muihin juttuihin, joten siihen olikin kaivattu muutosta. Tottakai kielten osaaminen on aina plussaa, mutta myös oma äidinkieli on todella tärkeä juttu. Youtubessa ei myöskään voi rajoittaa tarpeeksi sitä, että mitä kaikkea tytär pääsee sieltä katsomaan. Mia-Marianne pääsi mukaan testaamaan SF Kids Play-suoratoistopalvelua, josta löytyy tuhansittain niin sarjoja kuin elokuviakin lapsille.



Hänen lempparikseen valikoitui esimerkiksi Hau Hau Pikku koiratarha, kun hän on muutenkin eläinten perään kova. Sen hän avasikin ensimmäisenä tuossa palvelussa, kun annoin hänen itse valita sarjan. Sarja oli kätevä, sillä siinä sai samalla tietoa koirista ja se oli suomeksi puhuttu, ihasteltavaa riitti erilaisissa koirissa ja suusta kuului useampaan kertaan: "Wau!"
Jos täytyy hoitaa kotiaskareita tai muuta, niin SF Kids Play-palvelu on hyvä apu viihdyttämään tytärtä sen aikaa eikä ruutuaikaa tarvitse hyödyllisyytensä vuoksi rajoittaa aiempaa enempää ainakaan! Suuri plussa on myös se, että palvelun käytössä ei tarvita verkkoyhteyttä joten palvelu kulkee kätevästi mukana tabletissa. Laulujen aikana tyttöä alkoi kovasti tanssituttaa ja yritti matkia eleitä innokkaasti perässä.





Jos sinulla on lapsia joille tämä SF Kids Play-palvelu voisi olla hyödyllinen, niin käytä tilauksen yhteydessä koodia SMARTSON2018 ja saat palvelun käyttöön maksutta kahden kuulauden ajaksi! Tilauksen voit tehdä osoitteessa: https://www.sfkids.com/fi/signup


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti