8. tammikuuta 2017

Piltin ensimaut-sarjan testaaminen

Mia-Marianne valittiin yhtenä kokeilemaan Piltin ensimaut-sarjaa. Sarjaan kuuluivat omena, porkkana sekä baanani + puolukka. Tyttö täyttää tässä kuussa vuoden.Ensimmäisenä Mia-Marianne maistoi porkkanaa joka ei ollut niinkään tytön mieleen. Luulen, että maku oli hänen mielestään liian tavanomainen, sillä maku on tullut hänelle tutuksi jo kuukausia sitten. Kun hän aloitti kiinteiden maistelemisen 4 kuukautisena, silloin porkkana maistui. Olisi siis siinä tilanteessa todennäköisesti maistunut mikäli maku olisi ollut uusi.

Seuraavana vuorossa oli omena, joka maistui jo paremmin. Taisi olla makeutensa puolesta hyvänmakuista, joten Mia-Marianne innostui maistamaan sitä itsekin lusikalla ja purkki kiinnosti.


Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä banaani + puolukka. Se oli näistä kolmesta mausta Mia-Mariannen lemppari. Sitä syödessä häntä nauratti ja hyvin maistui. Itse yllätyin kitkerästä jälkimausta, jossa puolukka tuli hyvin esille. Mia-Mariannea enemmänkin nauratti eikä hän irvistellyt makua yhtään.Mitä koostumukseen tulee, niin koostumus olisi voinut olla hieman paksumpi. Ruokaa oli hiukan vaikeaa syöttää, sillä se oli koostumukseltaan liian vetistä. Ulkonäöltään purkit erottuivat edukseen, sillä purkkeja ei oltu muiden Piltti-purkkien tapaan peitetty ympäriinsä paperisella etiketillä. Kokonaisuudessaan keskimääräistä parempi sarja makujen maailmaa aloitteleville!

2 kommenttia:

  1. ..oi..onko sinulla lapsi?..onpas hän suloinen..onko hän minkäikäinen, vaiko siis vähän aikaa sitten syntynyt?..

    VastaaPoista